Professionele en persoonlijke uitvaartzorg in regio Gentbrugge, Oostakker (Gent)

 24/24 - 09 230 46 44

Rouwkransen bestellen voor uw dierbaren in regio Gent

Rouwkransen in Gent met respect voor uw dierbare

Als leverancier van rouwkransen in Gent weten we als geen ander dat de keuze van rouwbloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Wij begrijpen wat zo’n moment voor u betekent. Wij willen u graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Een afscheid dat écht bij iemand past. 

Uitgebreid assortiment rouwkransen

We bieden een breed assortiment rouwkransen in diverse prijsklassen, zodat u de mogelijkheid heeft dat rouwkrans te kiezen dat precies past bij uw wensen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van?

Breng een laatste groet aan de overledene door een rouwlint of rouwkaart met persoonlijk boodschap toe te voegen aan de rouwbloemen. We hebben de keuze uit diverse kleuren zoals roze wit, wit groen, blauw wit paars, rode rozen, witte rozen, roze rozen, gemengde rozen, witte bloemen, bont gekleurd, rode bloemen, modern wit, ranje bloemen, lila-wit, etc.

Bestel uw bloemen online

Rouwkransen bestellen

Wij bezorgen uw rouwkrans op een locatie in regio Gent naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). U hoeft de rouw kransen dus niet zelf op te halen. Wij zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.  Rouwkransen bestellen kunt u ook telefonisch bij ons doen of u kunt langskomen voor een vakkundig advies.