top of page

Uitvaartzorg door Uitvaartcentrum De Ceder in Gentbrugge (Gent)

Uitvaartzorg in Gentbrugge met respect voor uw dierbare

Uitvaartcentrum De Ceder staat bekend om uitvaartzorg die dicht bij de familie van de overledene staat. We nemen uw wensen ter harte en organiseren alles op maat, tot in de kleinste details. Ons uitvaartcentrum is een kleine, lokale onderneming – in tegenstelling tot de grote internationale spelers die in ons land actief zijn.

Dat betekent dat we flexibel omspringen met uw verwachtingen en de wensen van de overledene. Geen vastgelegde structuur, maar de mogelijkheid op een afscheid dat volledig beantwoordt aan uw eisen. Daarbij verliezen we de details nooit uit het oog en spelen we vlot in op uw vragen en bedenkingen.

Deskundig advies, professionele begeleiding

Omdat we weten dat alles even op losse schroeven komt te staan wanneer u geconfronteerd wordt met een overlijden, staan we u op elk moment bij met helder advies.

U bent zeker van een begeleiding die elk aspect van de uitvaart en de administratieve opvolging dekt. Daarnaast zetten we voluit in op een persoonlijke uitvaart, met muziek, tekst en sfeer die de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelt.

Condoleren via website

Via onze website kan de familie digitaal gecondoleerd worden en kunnen bloemen besteld worden voor de uitvaart. Op die manier kunnen ook mensen die niet aanwezig kunnen zijn, de familie een hart onder de riem steken.

Hebt u vragen voor ons of wilt u de uitvaart van uw dierbare bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren.

bottom of page