top of page

Uitvaartcentrum De Ceder in Gentbrugge: funerarium voor een waardig en intiem afscheid

Uw funerarium in Gentbrugge (Gent) 

Het funerarium van Uitvaartcentrum De Ceder in Gentbrugge (Gent) is een respectvolle, moderne omgeving waarin u op een persoonlijk manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Het funerarium is voorzien van alle faciliteiten om een respectvolle uitvaart op maat te organiseren. Het voldoet volledig aan alle vooropgestelde kwaliteitsvoorwaarden en schept een sereen kader voor een afscheidsdienst die bij de overledene past.

De medewerkers van Uitvaartcentrum De Ceder staan klaar om de laatste groet in goede banen te leiden. Wij nemen de volledige organisatie ervan op ons, zodat u zich kunt focussen op wat echt van tel is: op een intieme manier afscheid nemen.

Ruimte voor bezinning

De inkomhal van het gebouw biedt het perfecte kader voor de familie om samen te komen in afwachting van de laatste groet. Er wordt tevens een rouwregister  voorzien waarin alle betrokkenen een boodschap van steun kunnen achterlaten. Na afloop wordt dit overhandigd aan de familie.

De overledene wordt opgebaard in een sfeervolle rouwkamer met voldoende ruimte voor een passende groet. Met behulp van een persoonlijke toets – bloemen, muziek, tekeningen… - brengt u ode aan de overledene. Een extra rouwkamer voorziet in de ruimte om de rouwstoet te herbergen, waarna deze de tocht naar het crematorium of de kerk kan aanvatten.

Een organisatie op maat

De laatste groet wordt in nauw overleg met de familie georganiseerd. Het begin- en einduur van de groet worden bepaald en gecommuniceerd via onze website en via de rouwbrief. Op zon- en feestdagen is het funerarium gesloten en worden er geen rouwdiensten georganiseerd.

Hebt u vragen of wilt u extra informatie inwinnen over ons funerarium? Aarzel niet om onze medewerkers te contacteren.

bottom of page