top of page

Mooie rouwbloemen voor uw dierbaren in regio Gent

Rouwbloemen in Gent met respect voor uw dierbare

Als leverancier van rouwbloemen in Gent weten we als geen ander dat de keuze van rouwbloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past. Bloemen voor een begrafenis zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Het zijn hoopvolle tekens van liefde, medeleven en deelneming.

Uitgebreid assortiment rouwbloemen

We bieden een breed assortiment bloemstukken en prijsklassen, zodat u de mogelijkheid heeft dat rouwstuk te kiezen dat precies past bij uw wensen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? U kan de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, rouwkrans, rouwtakken, altaarstukken, grafstukken, biedermeier of kistbedekkingen, etc.

 

Breng een laatste groet aan de overledene door een rouwlint of rouwkaart met persoonlijk boodschap toe te voegen aan de rouwbloemen. We hebben de keuze uit diverse kleuren zoals roze wit, wit groen, blauw wit paars, rode rozen, witte rozen, roze rozen, gemengde rozen, witte bloemen, bont gekleurd, rode bloemen, modern wit, ranje bloemen, lila-wit, etc.

Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie in regio Gent naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). U hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen. Wij zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Ook bieden wij u de mogelijkheid een boeket te sturen naar de nabestaande(n) (sympathie boeket) om met uw steun, liefde en medeleven hun verdriet te verzachten. Rouwbloemen bestellen kunt u ook telefonisch bij ons doen of u kunt langskomen voor een vakkundig advies. 

Rouwbloemen online bestellen

U kan uw bloemen direct online bestellen. Bestellingen dienen uiterlijk 24 uren voor de begrafenisdatum bij ons toe te komen. Uw factuur wordt bezorgd via kerende mail en kan betaald worden via overschrijving. Vanaf zaterdag 12u worden er geen bestellingen meer aangenomen voor uitvaarten die plaatsvinden op maandag. Voor meer info bezoek onze website.

bottom of page