top of page

Uitvaartcentrum De Ceder in Gentbrugge (Gent)
Voor begrafenissen & crematies

Uw uitvaartcentrum in Gentbrugge (Gent)

U bent een dierbare verloren. In deze zware dagen moeten er enkele beslissingen genomen worden. Uitvaartcentrum De Ceder uit Gentbrugge, Gent biedt u diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie, maar ook wat betreft uw wensen inzake grafconcessies, columbarium, begraven van urnen, asverstrooiing op zee en andere mogelijkheden.  Uitvaartcentrum De Ceder beschikt over een eigen funerarium, waar u uw dierbare in serene sfeer kan bezoeken.

Wij bieden een persoonlijke dienstverlening, onze onderneming maakt geen deel uit van de buitenlandse groepen die in België acief zijn.

Zorg voor details

Omdat elke uitvaart uniek is, zijn de details zo belangrijk. De zorg voor details is één aspect van onze sterkste troeven. Opmerkingen over diensten of producten mag u ons onmiddellijk melden, wij bieden u immers graag de beste service aan en doen daarvoor graag een beroep op uw medewerking

Plaats van overlijden

Uitvaartcentrum De Ceder staat ten dienste van getroffen families in een vrij grote regio, dus niet alleen in uw stad maar ook ver daarbuiten. Wij zijn ervan overtuigd dat de verdere uitbouw van onze service en uitvaartcentrum de getroffen families ten goede komt.

Prijs Kwaliteit verhouding

Als uw vertrouwensman is het onze plicht dagelijks te zoeken naar het evenwicht tussen de beste kwaliteit en de beste prijs. Uitvaartcentrum De Ceder staat borg voor deze goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij durven u te vragen om kritisch te zijn over onze prijsvorming en staan ook open voor uw opmerkingen. Zo helpt u ons in het behouden van het evenwicht.

Wij bieden een totale service bij begrafenis of crematie, een hoffelijk dienstbetoon met aandacht voor ieder detail voor dierbare en nabestaanden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page