top of page

Ruim aanbod grafkisten bij Uitvaartcentrum De Ceder in Gentbrugge en Oostakker (Gent)

Grafkisten voor uitvaarten in Gent

De keuze van een grafkist voor een uitvaart in Gent: rationeel of emotioneel, een vraag die door elk van ons ooit zal beantwoord moeten worden. Naast het gegeven dat het verdriet bij elk overlijden aanwezig is en het nemen van beslissingen hierdoor beïnvloed wordt; keuze is er genoeg. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Tegenwoordig is veel mogelijk op het gebied van grafkisten. Natuurlijk hout, materiaal dat zijn deugdelijkheid en kwaliteit heeft bewezen, lijkt voorbestemd om onze hedendaagse grafkisten vorm te geven. Er bestaan verschillende houtsoorten waardoor emotionaliteit en rationaliteit elkaar perfect kunnen aanvullen. Kiest u voor een kist van gefineerd spaanplaat of wilt u liever een massief houten kist? Voor begrafenissen in Gent valt vaak de keuze op een massief houten grafkist. Bij een crematie in Gent wordt ook gekozen voor een eenvoudige kist met een fineerlaag van echt hout of een afwerking met folie. De verschillende houtsoorten en vervaardigingstechnieken, de afwerking en de vormgeving zijn bepalend voor de uiteindelijke kostprijs van een doodskist. Wij kunnen u alles vertellen over grafkisten zodat u uw persoonlijke keuze kunt maken. Het is niet onze taak de grafkist uit te kiezen, wij bieden enkel de verschillende keuzemogelijkheden aan.

Grafkisten voor Crematie

Het is belangrijk een aantal zaken van elkaar los te koppelen. De zogenoemde “crematiekist” bestaat NIET. Een grafkist speciaal vervaardigd voor crematie zou kunnen bestaan uit een goedkoop materiaal om zo de kost van de uitvaart te drukken. Immers een grafkist hoeft bij crematie niet lang mee te gaan.

Uitgebreid aanbod grafkisten in Gentbrugge en Oostakker

Wij staan borg voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het spreekt voor zich dat een uitgebreide keuze ook bij de grafkisten belangrijk is. Zo beschikken wij over zeer sobere, eenvoudige grafkisten maar ook over zeer exclusieve modellen waarvoor het niet zo moeilijk wordt om de gulden middenweg te vinden. Kom gerust langs om ons uitgebreide aanbod grafkisten in Gent te bekijken.

Enkele voorbeelden van onze grafkisten

bottom of page